fredag 10 augusti 2018

Dygn 1

Behöver jag skriva att de är alldeles underbara?
Natten har varit lugn för valparna däremot hade vi ett rejält åskväder som drog in. Men ingen av våra hundar är rädda och Mio låg tryggt i lådan hos sina små.

Alla har ökat på i vikt redan. Vanligt att de tappar lite de första dagarna annars.


Gjorde försök till att sätta små märkband på dem för att lättare skilja dem åt för er läsare. Gick väl sådär. Två åkte av men lilla röd som ju egentligen inte behöver något behöll sitt och "fyran" fick ett rosa fint. Så går det i allfall att skilja de två svarta tikarna åt. 

Rumpan på ettan.

De låg så sött brun och röd mellan framtassarna
och de två svarta mellan baktassarna.

Mio är så duktig med dem. Tvättar och putsar efter konstens alla regler.
Även hon mår så bra. Rullar sig i gräset ute glad att slippa magen.
Hungrig, kelsjuk, älskar sällskap i valplådan av mig. Inatt blev hon akut kelsjuk och hoppade upp till mig i sängen sen pep en valp och snabbare än blixten var hon tillbaka i lådan.Hon är en så trygg mamma och kommer gärna ut och äter sin mat. Vi har ju en liten "balkong" utanför valprummet som ger en avgränsad zon utanför dörren så ingen av de andra hundarna kan komma nära. Så kan dörren stå öppen in och Mio öppnar själv grinden i balkongen när hon vill ut.
Är helt ok med att de andra hundarna ligger utanför . Hon är trygg i sin flock.


En underbar helg på er ALLA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 veckor och flyttdags

Då var dagen inne som jag inte väntat på. Helga gänget skulle flytta idag så idag blir det både veckokort och flytta hemifrån kort. ...